Hos oss är du händerna som bygger Norrland. Tillsammans med dig bygger vi skolorna där barnen lär sig för livet, hemmen där människorna lever, kontoren där framgång föds och sjukhus där vårdpersonalen räddar liv. Vi är Rekab. Vi behövs.
Den sanna Rekabandan bygger på viljan att hjälpas åt. Vi spelar alla i samma lag mot samma mål. Vår stolthet, yrkesskicklighet och laganda för oss framåt. Vi levererar hög kvalitet till kostnadseffektiva priser för kunden, allt för att kunden ska känna sig trygg med att vi är det bästa alternativet. Det gör oss stolta och stärker känslan av att varje dag är meningsfull.

Vi håller Rekabandan levande tillsammans. Varje medarbetares insats spelar roll. Därför hjälps vi åt att motivera varandra, i med- och motgång. Vi kämpar som ett lag och gör det tillsammans.

Hos oss på Rekab får varje medarbetare chans att utvecklas och växa inom företaget. Vår ambition är att alla ska utvecklas som människor och medarbetare, det gör vi genom kompetensutveckling och genom att stärka varandra. Därför hjälps vi åt att motivera varandra, i med- och motgång.