Under 2010-talet har Rekab varit ett av Sveriges mest växande byggföretag. Styrkan är kostnadseffektiva och korta beslutsvägar där medarbetaren har möjlighet att bidra, påverka och göra sin röst hörd. Det ska vara tryggt, utvecklande och enkelt att både arbeta på och anlita Rekab.

Trygga

Vi vill att våra kunder och medarbetare ska känna sig trygga med Rekab. Varje kund ska veta med säkerhet att Rekab kommer att utföra sitt uppdrag med hög kvalitet, att vi gör rätt från början, levererar i rätt tid och att vi alltid uppfyller lagar och regler. Det är lika viktigt att våra medarbetare känner sig trygga för att vårt trygghetslöfte till kunden ska uppnås. Därför erbjuder vi våra medarbetare trygga och goda anställningsförhållanden med möjlighet att utvecklas.

Drivna

Vi är det lilla storföretaget som har växt från tre snickare till en omsättning på 1 miljard kronor på knappt 20 år. Vi vet att drivna företag vinner i längden och har drivet, tiden och engagemanget att fortsätta växa. Vi vill bli bäst i branschen och fortsätter utmana oss själva, och våra konkurrenter.

Okomplicerade

Vi är ett stort företag men har kvar det lilla företagets enkelhet. Korta beslutsvägar, enkla rutiner och vår effektivitet låter medarbetarna fokusera på det viktiga. Det ska vara okomplicerat att både arbeta hos oss och att som kund och beställare anlita oss.