• Investor Relations
  • Karriär

Om oss

Kortfattat så bygger vi Norrland. Det är här uppe i norr som vi har vårt hjärta och våra projekt. Vi är samhällsbyggare i ordets rätta mening. Som utvecklar och bygger samhällsfastigheter, kommersiella byggnader och bostäder. För nästa generation. För en hållbar framtid.

Vad gör vi?

Vi är ditt lag. Här finns yrkesstolthet, kunskap och driv. Och det jordnära företagets lokalkännedom, korta beslutsvägar och okomplicerade arbetssätt. Vi levererar hög kvalitet till kostnadseffektiva priser och vet hur viktigt det är att du som kund ska känna dig trygg genom hela projektet, oavsett omfattning och komplexitet.

Våra kunder

Våra kunder är främst kommuner, stat och regioner samt större fastighetsbolag på och omkring de orter där vi är verksamma. Vi har en genuin kunskaps- och erfarenhetsbank som skapar en trygghet för både kunder och medarbetare.

Vill du vara med och bygga Norrland?

Vi har många utmanande projekt framöver och behöver fler engagerade medarbetare. Vill du ha bra arbetsvillkor och schyssta kollegor? Ansök redan idag.

Läs mer

En del av Wästbygg Gruppen

REKAB grundades år 1998 och är idag ett av de ledande byggföretagen i norra Sverige. Vi har huvudkontor i Umeå med lokalkontor i Sundsvall, Örnsköldsvik, Skellefteå samt Luleå. Idag är vi en del av Wästbygg Gruppen, ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som utvecklar och bygger bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen, som har 500 medarbetare, ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB och Logistic Contractor AB. Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland.

Läs mer