• Investor Relations
  • Karriär

Rekab Entreprenad bygger träningsanläggning åt Fortfikationsverket

Rekab Entreprenad har vunnit en upphandling om att bygga en inomhusträningsanläggning med tillhörande utbildningslokal och omklädningsrum åt Fortifikationsverket.

Anläggningen är på 3 900 kvm och ska uppföras på garnisonsområdet i Umeå. Ordervärdet uppgår till 131 mkr. Byggstart sker i april och anläggningen ska vara klar under senhösten 2024.

– Uppdraget är ytterligare ett kvitto på vår styrka som byggentreprenör åt offentliga beställare och vi ser fram emot att få samarbeta med Fortifikationsverket i det här projektet, säger Anton Johansson, vd på Rekab Entreprenad.

För ytterligare information, kontakta:
Anton Johansson, vd Rekab Entreprenad AB
Tel 090-15 66 03, e-post anton.johansson@rekab.se

www.wastbygg.se

…………………….

Om Wästbygg:

Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB, Logistic Contractor AB och Inwita Fastigheter AB.

Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland. Koncernen har 525 medarbetare och 2021 uppgick omsättningen till 3,8 miljarder kronor.