• Investor Relations
  • Karriär

Rekab Entreprenad bygger ut äldreboende åt Sundsvalls kommun

Rekab Entreprenad har tecknat avtal med Sundsvalls kommun om att bygga ut äldreboendet Solhaga med 108 nya platser. Ordervärdet uppgår till 231 mkr.

Solhaga ligger strax norr om Sundsvall och den beslutade tillbyggnaden omfattar en ny huskropp i fem våningsplan med en total yta på cirka 9 700 kvm. I projektet ingår också en mindre ombyggnad av personalutrymmen och lokal för godshantering i de nuvarande lokalerna. Arbetet påbörjas omgående och produktionstiden beräknas till två år.

– Med detta uppdrag flyttar vi fram våra positioner som byggare av samhällsfastigheter i norra Sverige ytterligare. Vi tackar Sundsvalls kommun för förtroendet och ser fram emot att sätta igång produktionen, säger Anton Johansson, vd på Rekab Entreprenad AB.

……………………….

För ytterligare information, kontakta:
Anton Johansson, vd Rekab Entreprenad AB
Tel 090-15 66 03, e-post anton.johansson@rekab.se

wastbygg.se
……………………….

Om Wästbygg Gruppen
Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB, Logistic Contractor AB och Inwita Fastigheter AB.

Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland. 2021 omsatte koncernen 3,8 miljarder och hade 525 anställda.