Framtidsbygget – Hudiksvalls sjukhus

Först ut i framtidsbygget är ombyggnationer i hus 7 och 8 där bland annat öron-näsa-hals, centraloperation och akuten får nya lokaler. Rekab Entreprenad har fått förtroendet av region Gävleborg att utföra entreprenaden.  

Älvsbyns badhus

Älvsbyns kommun genomför en jättesatsning och totalrenoverar badhuset samt bygger till en helt ny sporthall och gym. Entreprenaden är en samverkansentreprenad och Rekab har fått förtroendet att genomföra entreprenaden.

Onkologen

Sundsvalls sjukhus ska bygga ut sjukhuset med ca 4000 m2 och Rekab har fått uppdraget åt Region Västernorrland att utföra det. Entreprenaden ska genomföras som en samverkansentreprenad och markarbetet pågår för fullt.

AWL

AWL är Akademiska Hus nya nationella koncept för attraktiva och flexibla mötes- och arbetsplatser. Vi har fått förtroendet att genomföra detta ombyggnadsprojekt i universumbyggnaden på universitetsområdet i Umeå.

Bullmarks skola

Projektet innehåller en ny skolbyggnad med bland annat förskoleklass, lågstadiet och skolrestaurang samt därefter renovering av befintlig byggnad och en ny idrottshall. En ny fin utemiljö med lekgård och en bättre angöring för att lämna barnen ska också skapas....

Dollarstore

Byggstart för Dollarstore på Ersboda i Umeå. En ny butik på ca 3000 m2 ska byggas på Ersboda. En befintlig del av fastigheten där Mio ligger ska rivas och en ny byggnad ska uppföras. Ladda ner ritning på DOLLARSTORE Fasad  

Nya polisen

Nu är gamla posthuset rivet och vi är i full gång med grundläggning för nya polishuset i Umeå. Ett stort och viktigt projekt för oss på Rekab!  

Rekab stödjer Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi på Rekab och stötta Barncancerfonden genom att köpa deras Julpaket. Tillsammans håller vi cancer borta från...

Ungdomsvårdsboende Kalix

Hej Luleå! Nu startar snart ombyggnationen av ett Ungdomsvårdsboende i Kalix och du behövs. Läs mer och ansök direkt. Läs mer Vi behöver din ansökan senast 15/10.